Sale

Törölközőszárító radiátor Follo 96x54 cm fekete [pro.tec]

Raktáron

Cikkszám 84059510
  • 90 napos visszaküldési jog
  • Szállítási díj belföldön: 1790 Ft
  • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Termékleírás

Törölközőszárító radiátor

A modern és időtálló törölközőszárító radiátor ideális megoldás fürdőszobája fűtésére, és zuhanyzás után mindig kéznél lesz a meleg törölköző. Emellett stílusos megjelenéssel rendelkezik, és gyorsan és megbízhatóan szárítja a törölközőket.

A radiátor keskeny kialakítása különösen helytakarékos, lehetővé téve a helykihasználás optimalizálását anélkül, hogy az erőteljes fűtési funkciókról le kellene mondania. Ez különösen alkalmassá teszi olyan helyiségekbe, ahol kevés a hely áll rendelkezésre.

Az elektromos radiátor felhasználóbarát érintőképernyővel van felszerelve, amely számos beállítási módot tesz lehetővé. Comfort-üzemmódban 7 °C és 30 °C közötti tartományban állíthatja be a hőmérsékletet a különböző napszakokra. Az Economy-üzemmód pedig az éjszakai hőmérsékletet szabályozza.

Az időzítő funkción keresztül beállíthatja, hogy a hét mely napjain és időpontjaiban legyen a radiátor aktív, lehetővé téve az előrelátó és hatékony használatot. Egy billentyűkombinációval aktiválható a gyermekbiztos üzemmód a helytelen használat elleni védelem érdekében.

A radiátor ezenkívül ablaknyitás-érzékelő rendszerrel is fel van szerelve. Ha fűtési üzemmódban a környezeti hőmérséklet 5 percen belül 2 °C-kal csökken, és a rendszer nyitott ablakot érzékel, a készülék - a beállítástól függően - 65 vagy 90 percre leállítja a fűtést, majd visszatér az előző üzemmódba. A programozható elektromos fűtőtest emellett fagyásgátló üzemmóddal és túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik.

A mellékelt összeszerelési útmutató segítségével ennek az elegáns fürdőszobai radiátornak a falra szerelése gyors és egyszerű. Így a hálózati csatlakozódugón keresztül egyszerűen csatlakoztathatja az áramforráshoz, és máris üzembe helyezheti.

A szakszerű telepítéshez javasoljuk, hogy bizonytalanság esetén, forduljon szakemberhez. Ez biztosítja, hogy a radiátor nemcsak optimálisan csatlakoztatva legyen, hanem hatékonyan is működjön, így hosszú távon megbízható hőforrást biztosít majd Önnek.

A termék főbb jellemzői:

- Tökéletes törölközők szárítására
- Modern és időtlen formatervezéssel fürdőszobája számára
- Helytakarékos kialakításával optimalizálhatja a helykihasználását
- Gyors és egyszerű falra szerelés
- Hálózati csatlakozóval
- Különböző üzemmódok a programozható termosztátnak köszönhetően
- Hatékony fűtés ablaknyitás-érzékelő ill. időzítő funkcióval
- Biztonságos működés a fagyásvédelmi beállításnak és a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően

Műszaki adatok:

- Teljesítmény: 500 W
- Keresztcsövek száma: 16
- Üzemmód: elektromos (villamos energiával működő)
- Feszültség: 220-240V, 50Hz
- Védelmi osztály: IP24
- Csatlakozó típusa: EU (EN 50075)
- Hőmérséklet-szabályozási tartomány: 7°C - 30°C

Anyag:

alumínium

Méret:

- Teljes méret (MaxSzéxMé): 96 x 54 x 4,3 cm
- Kábel hosszúsága: 110 cm

Szín:

fekete RAL9005

Szállítmány tartalma:

- 1 x radiátor érintőképernyővel
- 1 x felszereléshez szükséges anyagok
- 1 x összeszerelési útmutató

Márkatermék a [pro.tec] termékcsaládból.

 

loader
Betöltés...