1-24/261 termék

Rendezés sort-descending
Ár 116 235,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Ár 69 655,95 Ft
27% ÁFÁ-val
Ár 82 620,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Játéktároló Oleiros óceán fehér / többszínű [en.casa]
17 410,95 Ft 20 655,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Ár 60 243,75 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Házikó gyerekágy Cerro 120x200cm rózsaszín [en.casa]
63 180,00 Ft 78 975,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Kihúzható ágy Ydre 197x94x22 cm fehér [en.casa]
37 867,50 Ft 44 550,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Ágyneműtartó fiók 2-es szett Ydre 97,5x62x22 cm fehér [en.casa]
Sale
Ágyneműtartó fiók 2-es szett Ydre 97,5x92x22 cm fehér [en.casa]
Ár 35 113,50 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Gyerek íróasztal szett Sala íróasztal székkel szürke [en.casa]
Sale
Gyerek íróasztal szett Sala íróasztal székkel pink [en.casa]
Sale
Gyerek íróasztal szett Sala íróasztal székkel kék [en.casa]
Ár 74 515,95 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Gyerek íróasztal Sauda 120x60 cm kék [en.casa]
74 515,95 Ft 79 380,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Ár 133 504,20 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Házikóágy matraccal Ydre 120x200 cm fehér fenyőfa [en.casa]
146 605,95 Ft 162 000,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Házikóágy matraccal Ydre 90x200 cm fehér fenyőfa [en.casa]
133 504,20 Ft 142 965,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Házikó gyerekágy matraccal Siuntio 120x200cm natúr [en.casa]
125 023,50 Ft 138 915,00 Ft
27% ÁFÁ-val
Sale
Házikó gyerekágy matraccal Siuntio 140x200cm natúr [en.casa]
143 365,95 Ft 158 355,00 Ft
27% ÁFÁ-val

A kicsik igényeire szabva: Gyerekszoba bútorok a premiumXL-től

Egy gyerekszoba berendezése mindig igazi kihívás. Ilyenkor ugyanis különösen igaz, hogy nem elég a szép és vonzó dizájn, fontos, hogy a bútor biztonságos és praktikus is legyen.

A premiumXL-nél olyan gyerekbútorokat kínálunk, amelyeket kifejezetten a legkissebbek igényeinek megfelelően terveztek. Legyen szó kényelmes gyerekágyról, íróasztalról vagy a játékokat és könyveket elnyelő gyerekszoba polcokról és játéktároló dobozokról, nálunk mindent megtalálsz, ami nemcsak neked, de gyermekednek is tetszeni fog.

Kiváló minőségű gyermekszobabútorok játékhoz, tanuláshoz, melyek sokáig kiszolgálnak minket

A gyerekszoba berendezése minden anyuka szíve csücske. Fontos, hogy gyermekünk jól érezze magát benne és már kiskorában szép és ösztönző környezet vegye körül, mert ez a gyermek fejlődésére is jó hatással van. Ezért kínálunk kiváló minőségű gyerekszobabútorokat, amelyek nemcsak funkcionálisak és biztonságosak, de elősegítik a gyerekek kreatív fejlődését is.

Gyerekszobabútoraink gyerekbarát anyagokból készülnek, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Kínálatunkban megtalálhatóak a fenyőbútorok mellett, a forgácslapból vagy MDF-ből készült bútorok is - környezetbarát, károsanyagmentes anyagokat használunk, amelyek hosszú élettartamúak és könnyen tisztíthatók.

A gyerekek gyorsan nőnek, és jó, ha a bútorok velük együtt "nőnek". Kínáltunkban számos olyan megoldást találsz, melynek köszönhetően évekig nem kell bútorcserén gondolkodnod. Ezzel nemcsak pénzt spórolsz, de fenntarthatóan is cselekszel és a környezetet sem terheled feleslegesen.

Rendezd be a gyerekszobát

Pihenés és játék? - a válasz: [en.casa] gyerekágyak

A jó alvás alapvető fontosságú a gyerekek egészséges fejlődéséhez. Gyermekágyaink azonban jóval többek egyszerű alvóhelyeknél. Varázslatos helyek, ahol a gyerekek hercegnőkké vagy akár kalózokká válhatnak. Változatos kínálatunkban különböző felszereltségű ágyak találhatóak, ilyenek például ágyneműtartós gyerekágyaink vagy tandemágyaink. Természetesen a biztonságról sem feledkezünk meg, számos modellünk leesésvédelemmel van ellátva, amely használaton kívül könnyen eltávolítható.

Festés, kézműveskedés, tanulás a gyermekasztalnál

Fontos, hogy a gyerekek fejleszthessék kreativitásukat, tanulhassanak és szórakozhassanak. Gyermekasztalainkat pontosan arra terveztük, hogy ezekhez a tevékenységekhez ideális környezetet biztosítanak. A nagyméretű munkafelületekkel és funkcionális tárolási megoldásokkal ellátott asztalok rengeteg helyet kínálnak, nemcsak a rajz- és egyéb kreatív eszközök, hanem a játékok számára is.

Legyen a rendrakás is gyerekjáték

A gyerekszoba idővel tele lesz játékokkal, könyvekkel és mindenféle egyéb aprósággal, csak győzzünk nekik helyet találni. A káosz ilyenkor elkerülhetetlennek tűnik. Ilyenkor jönnek azonban képbe a gyerekszoba polcaink és játékdobozaink.

Gyerekszobai polcaink nemcsak praktikusak, hanem szépek is. Elegendő tárolóhelyet kínálnak, és harmonikusan illeszkednek a gyerekszobába. Különböző színű és változatos kialakítású polcaink között biztosan megtaláljátok a nektek tetszőt.

Mi sem egyszerűbb, mint játék után egy játéktároló dobozba elpakolni. Ebben már a legkisebbek is partnerek lesznek, hiszen könnyen és gyorsan elrakodhatunk a tágas és tartós dobozokba, amibe rengeteg játék elfér.

Kuckózzunk be egy játszósátorba

Játszósátrainkat úgy terveztük, hogy a gyermekek számára ösztönző és hangulatos környezetet biztosítsanak, ahol szabadon engedhetik fantáziájukat.

A játszósátrak nemcsak játékra, hanem pihenésre is használhatják a gyerekek. Párnákkal és plüss állatkákkal kibélelve tökéletes kuckót alakíthatsz ki gyermeked számára, ahová örömmel fog elvonulni. Sátraink nemcsak beltéren, de kültéren is használhatóak, igény szerint gyorsan felállíthatóak bárhol a lakásban.

A gyerekszobai lámpák fényt hoznak a sötétségbe

A gyerekszoba megfelelő világítása az egyik legfontosabb feladatunk. A gyerekszobában is fontos, hogy legyen egy általános világítás, ami legyen egy mennyezeti lámpa vagy egy függőlámpa. Ezen kívül jó, ha van egyéb világítás is, például fali lámpa vagy olvasólámpa az esti meseolvasáshoz, és az sem árt, ha beszerzünk egy konnektorba dugható éjszakai fényt is, ha a gyermekünk nem szeret teljes sötétségben aludni.

Gyakran ismételt kérdések gyermekbútorainkkal kapcsolatban

Mire figyeljek, amikor bútort választok a gyerekszobába?

Egy gyerekszoba berendezése izgalmas feladat. Van néhány fontos tényező, amit figyelembe kell venni, hogy a szoba ne csak szép, hanem funkcionális is legyen:

  • Biztonság
  • A gyerek életkora és igényei
  • Elég tárolóhely
  • Minőségi és tartós bútorok
  • Dizájn
  • Funkcionalitás
  • Könnyű tisztántarthatóság

Mikor kell lecserélni a gyerekszoba bútorait?

A gyermekszoba bútorai fontos szerepet játszanak a hangulatos és funkcionális szoba kialakításában. Három fontos tényezőt kell figyelembe venni annak eldöntésekor, hogy mikor érdemes lecserélni a bútorokat:

  • Életkor: A gyerekek gyorsan nőnek, így igényeik és szükségleteik is változnak időve. Az, hogy időszerű-e már a bútorcsere, erősen függ attól, hogy gyermeked óvodás, kisiskolás vagy éppenséggel már tinédzser.
  • Minőség: A bútor minősége is fontos szerepet játszik a csere szükségességének eldöntésében. A jó minőségű bútorok jó eséllyel sok évig használhatóak, és nem kell őket olyan gyakran cserélni.
  • Együtt növő bútorok: Ha olyan bútort vásárolsz, amely a gyerekkel együtt nő, még tovább ki tudod tolni a szoba újbóli berendezését. Sokszor az is megoldást jelent, ha nem az egész berendezést, hanem csak bizonyos bútorokat cserélsz le, vagy változtatsz a dekoráción.

Fedezd fel gyönyörű gyermekszoba bútorainkat!

A gyerekszoba az álmok helye, egy olyan szoba, ahol az emlékek születnek. Gyönyörű gyermekbútorok exkluzív választékát kínáljuk, amelyeket a különböző fejlődési szakaszokhoz terveztünk, a biztonságra, a minőségre és a fenntarthatóságra összpontosítva. Így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő döntést hozod meg gyermeked szobájának berendezésekor, ha a premiumXL kínálatából vásárolsz.

Teremts szeretetteljes és biztonságos környezetet a kicsiknek, és rendelj premiumXL gyermekbútorokat!