Sale

Elektromos törölközőszárító radiátor Ringebu 120x50cm fehér [pro.tec]

Raktáron

Cikkszám 84059516
  • 90 napos visszaküldési jog
  • Szállítási díj belföldön: 1790 Ft
  • Szállítási idő: 5-10 munkanap

Termékleírás

Törölközőszárító radiátor

Ez a modern és időtálló törölközőszárító radiátor ideális választás fürdőszobája fűtésére. Zuhany után mindig kellemesen meleg törölköző várja, emellett stílusos kialakítású, gyorsan és hatékonyan szárítja a törölközőket.

A radiátor keskeny kialakítása különösen helytakarékos, ami lehetővé teszi a tér optimális kihasználását anélkül, hogy lemondana a hatékony fűtési funkcióról. Ez különösen alkalmassá teszi olyan helyiségekben, ahol a tér meghatározó szerepet játszik.

Az elektromos radiátor felhasználóbarát érintőképernyővel van felszerelve, amely minden beállítási módot lehetővé tesz. A komfort üzemmódban 7 °C és 30 °C közötti tartományban állíthatja be a hőmérsékletet a különböző napszakokra. A takarékos üzemmód az éjszakai hőmérsékletet szabályozza.

Az idővezérlés funkció lehetővé teszi, hogy beállítsa a hét meghatározott napjait és időpontjait, amikor a radiátor melegítsen, lehetővé téve az előrelátó és hatékony használatot. Egy billentyűkombinációval aktiválható a gyermekbiztos üzemmód a helytelen használat elleni védelem érdekében.

A fürdőszoba radiátor nyitott ablak érzékelő rendszerrel is felszerelt. Ha a környezeti hőmérséklet fűtési üzemmódban 5 percen belül 2 °C-kal csökken, és a rendszer nyitott ablakot érzékel, a készülék a beállítástól függően 65 vagy 90 percre leállítja a fűtést, majd visszatér az előző üzemmódba. Ezenkívül a programozható elektromos törölközőszárító fagyvédelem üzemmóddal és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.

Falra szerelése gyors és egyszerű, köszönhetően a mellékelt szerelési útmutatónak. Így könnyen csatlakoztathatja a fűtési rendszerhez, és azonnal üzembe helyezheti.

Bizonytalanság esetén javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez a professzionális telepítéshez. Ezzel biztosítja, hogy a radiátor nemcsak optimálisan csatlakozik, hanem hatékonyan is működik, hogy hosszú távon megbízható hőforrása legyen otthonának.

Termékjellemzők:

- Tökéletes a törölközők szárításához
- Modern és időtálló kivitel
- Helytakarékos kialakítás
- Gyorsan és egyszerűen falra szerelhető
- Hálózati csatlakozóval
- Programozható termosztát
- Nyitott ablak érzékelés és idővezérlés
- Fagyvédelem és túlmelegedés elleni védelem

Műszaki adatok:

- Teljesítmény: 500 W
- Fűtőelemek száma: 16
- Működési mód: elektromos (villamosenergiával működtetett)
- Hálózati feszültség: 220-240V, 50Hz
- Védelmi szint: IP24
- Hálózati csatlakozó típusa: EU (EN 50075)
- Hőmérséklet-szabályozási tartomány: 7°C - 30°C

Anyag:

Alumínium

Méretek:

- Teljes méret (MagxSzélxMély): 120 x 50 x 4,3 cm
- Kábelhossz: 110 cm

Szín:

Fehér RAL9016

Csomag tartalma:

- 1 x Fűtőtest érintőkijelzővel
- 1 x Szerelési anyag
- 1 x Szerelési útmutató

Márkatermék a [pro.tec] termékcsaládból

loader
Betöltés...